Caloro

12-14

Nauja

Produktyvi Jalapeno atmaina

Smulkiau

Add to wishlist

Apie prekę

Vidutinio aštrumo.
Nokdamas vaisius keičia spalvą žalia > geltona > raudona . Dažniausiai naudojami neprinokę žali-geltoni vaisiai.Tinkami marinavimui,picos pagardinimui.Truputį mažesnio aitrumo nei dauguma Jalapenų.
Krūmo aukštis - 60-90 cm.
Aštrumas - 1000-5000 SHU

Optimali daiginimo temperatūra - apie 28oC ( bet ne žemiau 20oC).
Išsamiausią paprikų daiginimo aprašymą lietuvių kalba rasite čia - http://www.paprikos.lt/lt/auginimas/5-daiginimas
Sėklos išimtos iš augalų,kurie užauginti Lietuvoje ,nenaudojant jokių cheminių priemonių ( fungicidų,herbicidų,insekticidų ).

Kiekis - 10 vnt

Įvertinimai

Įvertinimų dar nėra

Parašyti atsiliepimą

Caloro

Caloro

Produktyvi Jalapeno atmaina

Parašyti atsiliepimą

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: