Carolina Reaper

Carolina Reaper 2014

Nauja

Pati aitriausia paprika pasaulyje įrašyta Gineso Rekordų knygoje

Smulkiau

Add to wishlist

Apie prekę

Pagal šių metų Gineso rekordų knygą, tai yra pati aštriausia aitrioji paprika pasaulyje.

Aštrumas pagal skovilio skalę buvo užfiksuotas 1,569,300 SHU.
Auginant Lietuvoje tokio stiprumo pasiekti greičiausiai nepavyks, tačiau šios paprikos aštrumas yra nenusakomas,todėl elgtis su ja reiktų ypatingai atsargiai.
Nerekomenduojama liesti plikomis rankomis pažeistos paprikos.
Pjaustant būtina naudoti apsaugines pirštines ir patartina užsidėti akinius, kad netyčia nepapultų į akis paprikos sulčių.
Visais įmanomais būdais saugotis,kad nepatektų šios paprikos (bet kokiam pavidale - milteliai,sultys ir pan.) į nosį.
Maistui galima naudoti tik savo rizika.


Sėklų daiginimo laikas:
žemėje - gana ilgokas (2-3 sav.)
mineralinėje vatoje - 5-12 dienų

Sėklas pradėti daiginti - sausio-vasario mėnesį . Daigus galima išnešti į lauką gegužės mėn. Auginti šiltnamyje. Gerai auga, kai temperatūra ne žemesnė kaip 22 oC.

Optimali daiginimo temperatūra - apie 28oC (bet ne žemiau 20oC).
Išsamiausią paprikų daiginimo aprašymą lietuvių kalba rasite čia - http://www.paprikos.lt

Kiekis - 5 vnt.

Įvertinimai

Įvertinimų dar nėra

Parašyti atsiliepimą

Carolina Reaper

Carolina Reaper

Pati aitriausia paprika pasaulyje įrašyta Gineso Rekordų knygoje

Parašyti atsiliepimą

26 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: